The highly asymmetrical design, combined with flashing LED lights, results in a dramatic shift of perception every time a visitors changes position. Sculptural forms are based on straight lines while abandoning rigid 90-degree angles. The 955-sq-m space has two dance floors, three bars and four VIP areas with retractable dividers that open to create one huge VIP space, if needed. The smoking section has a retractable roof, while the entire club is accessible for those with special needs. Divider bays are framed in trapezoidal porticoes, built with double drywall and an acoustic system that blocks noise, so bartenders can hear orders. The exterior black façade is made of 20 LCD panels coated in a dark glassy covering. Holding the façade in place is an internal structure constructed of stainless steel triangle shapes. The space was originally built in 2007, and was now redesigned by its original architect, Fred Mafra. ‘Reforming your own project brings you a special freedom that comes from already mastering the space you are working with, plus from the confidence of being the owner in your work,’ Mafra says.