The client, JWT Agency had asked Lehanneur to produce a ‘digital plant station’ that would reflect the contemporary working style of the company. The result includes brainstorming areas, meeting rooms and games spaces, with a black tar meteorite as a coffee bar and juke box that’s prompted to play when someone brushes against a hanging plant. ‘My main goal was to optimize the capabilities of the employees, to give the best in terms of creativity,’ Lehanneur says. ‘I deleted all visible signs of hierarchy and mixed work areas and brainstorming space with entertainment devices like a plant juke box.’ The director and chairmen of the company now have their offices on the ground floor of the space, reversing the traditional assembly of authority. Now, they are part of the central hub of the agency. Lehanneur says his inspiration was ‘porosity’ between work, play and relaxation. He also sought to mix digital and technological devices with basic elements, like the meteorite bar. Lehanneur also sought porosity between the building and nature, by using plants in the design. The JWT staff are also now keeping real chickens in the office’s courtyard! Lehanneur collaborated with architect Ana Moussinet on this project. He has also designed offices for Le Laboratoire’s David Edwards and a public space for adolescents at the Centre Pompidou.