Levi’s Champs-Élysées

The designers describe the space as an ‘urban theatre.’

For its new European flagship shop, Levi’s has created a retail experience centred around more than just denim.

The warehouse-like space is filled with concrete walls, plywood accents and ample grid-like display units. According to designers Cristiano Benzoni and Sophie Thuillie of REV Architecture, their goal was to create an ‘experience of travel and discovery, a “road trip” to the core heart of Levi’s.’

Spanning 1000-sq-m, the three-level shop has a central void that divides the spaces into various volumes. An existing structural column was left intact, while other materials like wood, leather and metal were chosen for their unique origins.

Photos courtesy Cristiano Benzoni, Sophie Thuillier | REV Architecture.

Levi’s Champs Elysées
76 Avenue des Champs-Élysées
75008 Paris, France

Liked this article?
We've got more for you

Sign up to our newsletter for weekly updates. Or view the archive.