The predecessor of Liangyou Red Town art community is the supporting plant area of Wuhan meat joint factory in 1960s. The buildings in the plant area are all old industrial buildings with production properties. UAO is responsible for the landscape design of the plant area, as well as the architecture and interior design of ADC art design center, the core building.

In the process of design and carding, it is found that there is a single small building with a high void in the core area of the plant, which is located next to the tall red brick chimney and water tower. The former is the distribution motor room of the industrial plant. The towering interior space, the sun pouring down from the skylight on the top and the windows on the mezzanine floor, is shining on the smoky and burning old wall, which is full of historical traces. The picture of this space is very powerful. Li Tao, founder and chief architect of UAO, decided to rent it as the office space of UAO.

The original generator room has a total height of 8 meters, which is like a church. The starting point of the design is to retain and carry forward this towering sense of space. So the new design is very restrained, with less space volume implanted into the large space. Only a new mezzanine with column span width is built on the side of the original second floor to retain most of the vertical spatial pattern of the hall.

This new implant not only does not change the original spatial characteristics, but also strengthens the characteristics of high-rise space, and gives the viewer an intuitive scale. The purpose of side by side sandwich design is to retain the sense of sequence of long axis direction obtained by skylight. The mezzanine is only supported by a column with a diameter of 200 mm, and the folding stairs strengthen the weight and floating sense of the mezzanine. It is similar to the column in Xiaoyuan's White House. The lightness of the central column contrasts with the thick and historic wall around.

The new volume is represented by pure white. The old wall is only painted with wall curing agent after cleaning, which retains the original trace of smoke and fire, even dirty, thus creating a new dialogue and contrast with the old. This kind of "dirty" is also the characteristics and history of the original space. The white volume extends to steel bookshelves, cabinets and tables, and the hall is decorated with a small amount of red furniture.

In this transformation design, the designer restrained himself, did not make too many changes to the appearance, only replaced the doors and windows. The original north facing gate will be sealed as a floor glass window, and the main entrance will be changed to the gable on the east side. In this way, the plane layout streamline will be considered. As the main office space, the hall needs a relatively closed environment. The front desk is designed on the lower east side. The design of the gate also adopts steel structure, and the black column is the remaining half of the supporting column of the internal sandwich structure.

This is the transformation of the old building, and also the office design of the UAO itself. It adopts an internal implanted renewal mode, which not only does not damage the appearance and main structure of the original building, but also strengthens the spatial characteristics of the original building. It transforms the old and shabby generator room into the UAO office, which is the function regeneration of the building and the design regeneration of the UAO.