Articles tagged sevil peach

/

Overheard at the Frame Awards: from form-follows-funding to paradise

Amsterdam – After the live-judging sessions, jury members retreated to private voting sessions to pick the winners of the Frame Awards. What was said behind closed doors?

/

Why did this Paraguay project win Small Office of the Year? Because of its humanity

Asunción – How can designers promote fundamental dignity in the workspace? The Earthbox project by Equipo de Arquitectura has a Frame-award-winning answer.

/

Top Trend of 2018: Open office redux

Amsterdam – As more employees voice their concerns regarding the purported benefits of the open office, several projects provide flexible features within the layout.

/

Here’s an office layout to consider: the working showroom

Helsinki – Artek‚Äôs new headquarters in Helsinki, designed by Sevil Peach, makes some radical decisions to bring employees together and organically improve teamwork.

/

How did we pick the jury for the 2019 Frame Awards?

Amsterdam – Due to their mix of gender, age, cultural background and industry, the jury for this edition of the Frame Awards is bound to further our vision of interior architecture.

Execution time : 0,203445911407 seconds