Articles tagged Studio ADEPT

Smooth curves create functional spaces with surfaces that appear to sweep from one volume to the next.
/

Sweeping curves of bespoke stone connect a Danish villa with the sea

AARHUS – A private client gave Copenhagen-based studio ADEPT a rare opportunity to build a villa close to the edge of the sea in Denmark.

An interior playground opens to the landscape through a glass façade. Photo Adam Mørk
/

ADEPT and MVRDV explore the physical dimension of culture and movement

FREDERIKSBERG – Ku.Be is the result of a typology mix between a playground, a theatre and a gym presented as a community building in Denmark. 

Leaderboard: Architonic
Leaderboard: Architonic
The central, top-lit space is wrapped in book shelves and forms the heart of the new media library.
/

Dalarna Media Library by ADEPT

FALUN – The recently completed building has become an instant success with the local university students.